We ontvingen onlangs onderstaand bericht van een Palo Santo Heilig Hout Extra gebruiker:

Goede avond,

Afgelopen dinsdag heb ik Mn huis proberen te reinigen in diepere lagen met de Palo Santo Heilig Hout Extra.
De ramen enz wel open zodat de negatieve energie mee naar buiten kon.

Ten eerste vind ik het ontzettend stinken.

Ten tweede ik ben er gruwelijk ziek van geworden.
Drukkend gevoel in Mn hoofd en een naar misselijk onderbuik.

Weet u mss hoe dit kan komen?

Ik ben overigens een Wicca en ken geen kwaad, wel kan ik energieen van andere tot mij nemen ook als die niet jofel zijn

Ik weet bijna zeker dat het dit niet kan zijn, de geur van de wierook bleef ook heeeeel lang hangen elke x als ik het rook werd ik beroerd.

Mvg <Palo Santo Heilig Hout Extra gebruiker>

Ons antwoord:

Beste <Palo Santo Heilig Hout Extra gebruiker>,

Als ik schrijf dat u een interessante ervaring heeft, zult u dat waarschijnlijk niet zo kunnen waarderen, maar ik denk dat het wel zo is.

Wat u beschrijft is een persoonlijke reactie op de Palo Santo kruidenwierook. Het is uiteraard niet zo dat de wierook ontzettend stinkt. Chemische wierook kan bij sommige mensen een drukkend gevoel in het hoofd geven, maar natuurlijke wierook doet dat zelden. Misselijkheid is ook iets dat zelden of nooit voorkomt bij een natuurlijke wierook. Dat zou kunnen betekenen dat u getriggerd wordt door deze specifieke wierook en een extreme reactie het gevolg is.

Als mensen negatieve dingen kwijtraken gaat dat ook vaak gepaard met (soms ernstige) lichamelijke symptomen. En aangezien Palo Santo producten juist voor dat soort dingen gebruikt worden, lijkt het me juist een positief symptoom. Dat zou kunnen betekenen dat als negativiteit daadwerkelijk verdwenen is, u zich hierna beter moet voelen.
In dat geval is onze Palo Santo een miracle-worker ;).

Hoop dat dit antwoord u kan helpen.

Met vriendelijke groet, De Moeder's Geuren

Het antwoord van Palo Santo Heilig Hout Extra gebruiker:

Goede middag

Nou dat waardeer ik juist heel erg.

En idd volgende dag was het weg dus ben blij met uw antwoord en dat het positief is :D.

Dank u wel, <Palo Santo Heilig Hout Extra gebruiker>

Ga naar Palo Santo Heilig Hout extra