0
Totaal: € 0,00

We kunnen geen producten in uw winkelwagen vinden.

Alle bijenwas geuren

Hier vind je het overzicht van al onze bijenwasgeurvormen. Voor het gemak in kiezen zijn de bijenwasgeuren ook verdeeld over een aantal categoriën: Memory Takken, Losse Vormen, Baby's, Bloemen, bomen en bladeren, Dieren, Elfje, engelen en feeen, Onder de zeespiegel en Kerst.

Meer informatie: Wat zijn bijenwasgeuren? | Voordelen van 100% bijenwas | Gebruiksaanwijzing | Zwarte bij ondersteuning

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle bijenwas geuren

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 48 van 226 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Bee-friendly bijenzaadjes

  Wilt u voor € 1,49 helpen de bijen- en vlindersterfte in Nederland tegen te gaan?

  Door dit zakje met bloemzaadjes te kopen en uit te zaaien in tuin, park of in het wild, helpt u op een heel eenvoudige manier de bijensterft

  € 1,49
   Toevoegen
 2. De Moeder's Geurvormen van bijenwas - 30 gram

  Gewicht: 30 gram. Verschillende soorten bijenwas geurvormpjes in een zakje met een gebruiksaanwijzing. Je kan uit diverse heerlijke en prachtige Moeder's geuren kiezen. Het aantal vormpjes per zakje kan verschillen, maar het gewi

 3. De Moeder's Geurvormen van bijenwas - 15 gram

  Gewicht: 15 gram. Verschillende soorten bijenwas geurvormpjes in een zakje met een gebruiksaanwijzing. Je kan uit diverse heerlijke en prachtige Moeder's geuren kiezen. Het aantal vormpjes per zakje kan verschillen, maar het gewi

  € 1,95
 4. De Moeder's Geurvormen - 19 bijenwasvormen

  Onze nieuwe lijn van producten zijn bijenwasgeuren. De bijenwas komt van Nederlandse biologische imkers, welke verrijkt is met onze bekende wierookgeuren en essentiële oliën. In een aromalampje blijft de bijenwas vaak dagenlang geuren (in teg

  € 9,95
   Toevoegen
 5. Kerst - bijenwasvormpje

  100% bijenwas vormpjes om te smelten in een aromalampje. Met toegevoegde Kaneel, Dennen en Sinaas olie. De warmte van kaneel, de winter van dennen en de frisheid van sinaasappel. Een kerstige geur voor alle jaargetijden.
  € 1,95
   Toevoegen
 6. De Moeder's Geurvormen van bijenwas - 20 gram

  Gewicht: 20 gram. Verschillende soorten bijenwas geurvormpjes in een zakje met een gebruiksaanwijzing. Je kan uit diverse heerlijke en prachtige  Moeder's geuren kiezen. Het aantal vormpjes per zakje kan verschillen, maar he

  € 2,95
 7. 5 Lavendelgeuren set

  5 Lavendelgeuren in verschillende bijenwasvormpjes: Boslavendel, Engelse Lavendel, Franse Lavendel, en Lavendel Goud in een zakje met een gebru

  € 5,95
 8. 5 Rozen geuren set

  5 Rozen geuren in verschillende bijenwasvormpjes: Avondroos, Rode Roos, Rode Roos Goud, Rozen & Viooltjes, Witte Roos in een zakje met een gebruiksaanwijzing.

  € 5,95
 9. 13 kruidengeuren bijenwasvormen

  100% bijenwas vormpjes met de 13 kruidengeuren voor in een aromalampje of onder het kussen. Verpakt in een organza zakje met de namen van de kruidengeuren bij de vormpjes. 

  NB. over enkele maanden zijn deze verrukkelijke Kruiden Geuroli&am

  € 7,95
   Toevoegen
 10. De Moeder's Geurvormen van bijenwas - 40 gram

  Gewicht: 40 gram. Verschillende soorten bijenwas geurvormpjes in een zakje met een gebruiksaanwijzing. Je kan uit diverse heerlijke en prachtige Moeder\'s geuren kiezen. Het aantal vormpjes per zakje kan verschillen, maar het gewi

  € 4,95
 11. 5 Lotus geuren set

  5 Lotus geuren in verschillende bijenwasvormpjes: Blauwe Lotus, Roze Lotus, Witte Lotus, Lotus, Lotus Goud in een zakje met een gebruiksaanwijzing.

  € 5,95
 12. De Moeder's Geurvormen van bijenwas - 70 gram

  Gewicht: 70 gram. Verschillende soorten bijenwas geurvormpjes in een zakje met een gebruiksaanwijzing. Je kan uit diverse heerlijke en prachtige Moeder\'s geuren kiezen. Het aantal vormpjes per zakje kan verschillen, maar het gewi

  € 6,95
 13. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 6,5 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 24,95
   Toevoegen
 14. 5 Oranje geuren set

  5 Oranje geuren in verschillende bijenwasvormpjes: Neroli (=Sinaasappelbloesem), Magnolia, Citroengras, Mandarijn en Petitgrain.

  € 5,95
 15. Bijenwas Geuren, babyvoetjes 1 paar

  De Moeder's Bijenwas Geuren, 1 paar bijenwas babyvoetjes op een mooie gemarmerde kaart met de heerlijk aardende geur Lavendel Goud.

  Verpakt in een groen organza zakje. Gebruiksaanwijzing op de achterkant van het cadeautje. Diameter: ongeveer:<

  € 3,95
   Toevoegen
 16. Blije Bijen Mengsel (20 gram)

  Biologische zaden zijn qua nectar beter voor de bijen en zijn op een eerlijke manier geteeld.

  De zaden kan je toevoegen aan je zaadbommetjes (recept vind je hieronder), maar je kan ze ook direct zaaien op plekken waar je graag bijen, vlinders en andere insecten wilt zien. Om teleurstelling te voorkomen kies je een plek waar niet gemaaid of geschoffeld wordt, anders hebben de bijen er nog niets aan. 20 gram is voldoende voor ruim 10m2 grond.

  Volgens de methode van Masanobu Fukuoba kun je zelf zaadballen maken en deze uitstrooien waar je maar wilt. Fukuoba gebruikte deze methode op zijn eigen landbouwbedrijf en om woestijnen weer te laten begroeien. 

  Recept zaadballen/bommen

  Je hebt het volgende nodig voor 3 zaadbommen:

  • 50 gram bentoniet klei
  • 10 gram compost of bodembokashi
  • 10 gram biologische bijen bloemen & kruidenzaden
  • 20-25ml water en een kom

  Bereiding:bio ron zaad voor bijen 100

  1. meng de compost/bokashi met de zaden
  2. meng de bentoniet kleimineralen erdoor
  3. voeg een beetje water erbij en kneed dit er door
  4. rol er kleine balletjes van ongeveer 3cm groot
  5. 3 dagen laten drogen
  6. niet in de zon want dan vallen ze uit elkaar
  7. en zaaien maar

  Je kunt ze gewoon laten vallen of gooien, maar je kunt ze ook onder graven. 

  Samenstelling

  25% Phacelia, 20% boekweit, 5% gele mosterd, 13% alexandrijnse klaver, 5% koreander, 5% esparcete, 6% olretich, 7% kummel, 2% dille, 1% bernagie, 4% goudsbloem, 1% korenbloem, 2% bolderik, 2% venkel, 2% cultuurmalve. 

  Dosering

  • 20 gram per 10m2
  • Aanbevolen dosering 15 kg per hectare :)

   

  € 4,00
   Toevoegen
 17. Met de klompen de tuin in en zaaien...

  21 Soorten zaadjes voor een bloemenveldje als voedsel voor bijen en vlinders en 100% bijenwas klompjes met de geur van bloemen, om te smelten in een aromalampje.

   

  € 4,95
   Toevoegen
 18. Zelfmaak setje 100% bijenwas theelichtjes met geurolie

  Een zelfmaak setje voor het maken van 7 theelichtjes van 100% bijenwas met een 1ml flesje heerlijke geurolie om de kaarsen te laten geuren tijdens het branden.

  Gebruiksaanwijzing:

  • de 3 theelichtjes met bijenwaspa
  € 9,95
   Toevoegen
 19. Elfenkaarsje 100% bijenwas met geur

  Geurende Bijenwas Kaars
  Gegoten van 100% bijenwas en verrijkt met een heerlijke natuurlijke geur kan deze kaars jarenlang decoratief blijven geuren. De natuurlijke zachtzoete geur van pure bijenwas samen met een zachte natuurlijke geurolie: Lavendel, Vanille of Rozen & Viooltjes. 
  Wilt u de kaars branden doe dat liefst elke keer maar voor een uurtje. Zo blijft de kaars lang meegaan, en vergroot u de kans dat de buitenwand met de bloemen/elfjes dik blijft en een prachtig doorschijnend effect geeft. Door de bijzondere vorm kan de kaars bij langer branden een gaatje in de wand krijgen waardoor hij 'leegloopt' en de mooie afbeeldingen in korte tijd wegsmelten.
  Gezien de hulp die de bijen wereldwijd goed kunnen gebruiken, wordt een deel van de opbrengst via Stichting De Moeder’s Geuren, gedoneerd aan een specifiek bijenproject: de her-introductie van de Zwarte Bij in Nederland: het afgelopen jaar zijn er een tiental Zwarte Bij-Koninginnnen uit Zweden naar Nederland gebracht en deze hebben succesvol een aantal nieuwe bijenvolken gesticht :-)
  Algemene gebruikstips:
  De brandduur ligt tussen 10 en 14 uur
  Bij gebruik in een windlicht (waardoor er geen tocht bij komt) zal de kaars langer en stabieler branden
  Mocht de kaars voortijdig gesmolten zijn, gooi de bijenwas niet weg; er zijn nog vele toepassingsmogelijkheden voor hergebruik:
  - zet het een kwartiertje in de vriezer, daardoor komt het ook los van de ondergrond 
  - kneed de bijenwas in een klompje en leg het geurend tussen uw textiel 
  - gebruik het om het loopwerk van een oude rits te herstellen
  - smelt de bijenwas in een oud pannetje (liefst au bain marie) en giet het in een theelichthoudertje met nieuw lontje tot nieuwe theelichtjes
  Waarschuwing: Wees voorzichtig met vuur. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter. Houd de kaars altijd buiten bereik van brandbare stoffen. Zet de kaars altijd op een vuurvaste en stabiele ondergrond.

   

  Keuringsdienst van Waarde gezien over kaarsen? Paraffine, een aardolie product, is niet goed voor de gezondheid en stearine kaarsen zijn gemaakt van diervet wat een eigen geurtje heeft. Het mooiste alternatief is dan 100% bijenwas kaarsjes en theelichtjes met bijenwasgeur of een extra natuurlijk geurtje erbij. Bekijk de uitzending hier.

  € 9,95
   Toevoegen
 20. Bloemenkaarsje 100% bijenwas met geur

  Geurende Bijenwas Kaars
  Gegoten van 100% bijenwas en verrijkt met een heerlijke natuurlijke geur kan deze kaars jarenlang decoratief blijven geuren. De natuurlijke zachtzoete geur van pure bijenwas samen met een zachte natuurlijke geurolie: Lavendel, Vanille of Rozen & Viooltjes. 
  Wilt u de kaars branden doe dat liefst elke keer maar voor een uurtje. Zo blijft de kaars lang meegaan, en vergroot u de kans dat de buitenwand met de bloemen/elfjes dik blijft en een prachtig doorschijnend effect geeft. Door de bijzondere vorm kan de kaars bij langer branden een gaatje in de wand krijgen waardoor hij 'leegloopt' en de mooie afbeeldingen in korte tijd wegsmelten.
  Gezien de hulp die de bijen wereldwijd goed kunnen gebruiken, wordt een deel van de opbrengst via Stichting De Moeder’s Geuren, gedoneerd aan een specifiek bijenproject: de her-introductie van de Zwarte Bij in Nederland: het afgelopen jaar zijn er een tiental Zwarte Bij-Koninginnnen uit Zweden naar Nederland gebracht en deze hebben succesvol een aantal nieuwe bijenvolken gesticht :-)
  Algemene gebruikstips:
  De brandduur ligt tussen 10 en 14 uur
  Bij gebruik in een windlicht (waardoor er geen tocht bij komt) zal de kaars langer en stabieler branden
  Mocht de kaars voortijdig gesmolten zijn, gooi de bijenwas niet weg; er zijn nog vele toepassingsmogelijkheden voor hergebruik:
  - zet het een kwartiertje in de vriezer, daardoor komt het ook los van de ondergrond 
  - kneed de bijenwas in een klompje en leg het geurend tussen uw textiel 
  - gebruik het om het loopwerk van een oude rits te herstellen
  - smelt de bijenwas in een oud pannetje (liefst au bain marie) en giet het in een theelichthoudertje met nieuw lontje tot nieuwe theelichtjes
  Waarschuwing: Wees voorzichtig met vuur. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter. Houd de kaars altijd buiten bereik van brandbare stoffen. Zet de kaars altijd op een vuurvaste en stabiele ondergrond.

   

  Keuringsdienst van Waarde gezien over kaarsen? Paraffine, een aardolie product, is niet goed voor de gezondheid en stearine kaarsen zijn gemaakt van diervet wat een eigen geurtje heeft. Het mooiste alternatief is dan 100% bijenwas kaarsjes en theelichtjes met bijenwasgeur of een extra natuurlijk geurtje erbij. Bekijk de uitzending hier.

  € 8,95
   Toevoegen
 21. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 8 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 24,95
   Toevoegen
 22. Kerstboomstal miniatuur, groot, kaars

  De Moeder's Bijenwas Geuren kerststal in kerstboom kaars. Met de heerlijke kerstolie geur. Hoogte 9,5 cm, diameter van de basis is 7 cm. Verpakt in cellofaan.

  € 9,95
   Toevoegen
 23. Vierkant elfenkaarsje - 100% bijenwas met geur

  Geurende Bijenwas Kaars
  Gegoten van 100% bijenwas en verrijkt met een heerlijke natuurlijke geur kan deze kaars jarenlang decoratief blijven geuren. De natuurlijke zachtzo

  € 9,95
   Toevoegen
 24. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 7,5 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 24,95
   Toevoegen
 25. Glazen mini potje gevuld met bijenwasvormpjes

  Dit is een heel leuk cadeautje om te geven (ook aan jezelf). Dit glazen mini potje is gevuld met handgegoten figuurtjes van pure bijenwas en verkrijgbaar in diverse geuren. De diameter van het potje is 8 cm en de breedte is 5 cm. Zoals te zien is op de

  € 9,95
 26. Bijenwas Geuren, baby in boeddhanoot

  De Moeder's Bijenwas Geuren, een vertederende bijenwas baby ineen boeddhanoot. Je kan kiezen uit de heerlijk zachte geuren: Roze Lotus en Blauwe Lotus.

  Verpakt in cellofaan. Gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Diameter van het geheel is onge

  € 9,95
 27. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 9 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 34,95
   Toevoegen
 28. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 11 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 36,95
   Toevoegen
 29. bijenwasvormpje - Herfst

  bijenwasvormpje - Herfst
  € 1,95
   Toevoegen
 30. Bijenwasvormen, babyvoetjes 2 paar

  De Moeder's Bijenwas Geuren, 2 paar babyvoetjes op een mooie gemarmerde kaart. Verkrijgbaar in twee kleuren en geuren: blauw met de geur blauwe lotus en roze met de geur roze lotus.

  Verpakt in een blauw of roze organza zakje met gebruiksaanwij

  € 4,95
 31. Aromalamp speksteen gekerfd

  Handgemaakte spekstenen aromalamp. Speksteen (of zeepsteen) is een mineraal in veel kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere.

  De hoogte van deze aromalamp is ongeveer 9 a 10 cm.

  Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig om zo lang mogelijk van uw aromalampje te genieten.

  Gebruik met geurende bijenwasvormen:
  Leg het vormpje in een droog bakje van een aromalampje en steek het theelichtje eronder aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich samen met de bekende milde geur van bijenwas. Door ons gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens wel dagenlang van de geuren genieten, in tegenstelling tot het gebruik van geurolie in water dat gauw verdampt is. Het gebruik van bijenwas is een stuk goedkoper maar ook veel handiger in gebruik.
  Maar er zijn nog meer voordelen. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje of met nog een vormpje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken en breuk. Je kunt de bijenwas zo heel lang blijven gebruiken.
  De bijenwas kan als het gestold is uit het bakje loskomen als je het ondersteboven onder de hete waterkraan houdt of als je de bijenwas een beetje laat smelten door het theelichtje aan te doen (let goed op: het kommetje kan heet worden).
  Je kunt ook een stukje aluminium folie in het kommetje leggen voordat je er een bijenwasvormpje in legt: daarmee hou je je kommetje schoon en kun je gemakkelijker wisselen van geur. Bovendien blijft de temperatuur een stuk lager zodat je langer geurplezier hebt en het veiliger is in gebruik.

  Waarschuwing bij het gebruik: de bijenwas altijd zonder water gebruiken
  1. Doe het bijenwasvormpje altijd alleen in een droog bakje van een aromalampje. Zorg er voor dat er nooit water in het bakje zit of er bij komt, want met water kan de bijenwas erg gaan spetteren.
  2. Gebruik een middelgroot of groot spekstenen aromalampje om oververhitting te voorkomen. Bijenwas smelt bij een temperatuur rond de 65 graden Celsius (waarbij de heerlijke geuren vrijkomen). In aromalampjes van keramiek kan de temperatuur oplopen tot boven de 150 graden Celsius en dat is ver boven de temperatuur die je haalt bij een spekstenen aromalampje. Een lagere temperatuur is ook veel beter voor het behoud van de geur. Een spekstenen aromalampje is daarom veiliger en beter voor de geur.

  Gebruik essentiele oliën en geuroliën:
  1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of essentiele olie aan toe. (Als het kommetje leeg is en je wilt het bijvullen, wacht ongeveer 10 minuten tot het hete kommetje afgekoeld is.)
  2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm wordt zal de olie verdampen en de geur zich verspreiden.

  Schoonmaak instructies:
  Gebruik voor reiniging alleen water en zeep (dus niet in de vaatwasser).
  Gebruik geen schuur- of harde schoonmaakmiddelen.
  De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.

  Waarschuwingen!
  - Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium omhulsel.
  - Nooit het kommetje met koud water vullen wanneer het kommetje heet is (aangezien het dan kan barsten).
  - Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen.
  - Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter.
  - Plaats de aromalamp altijd buiten het bereik van kinderen.

  € 29,95
   Toevoegen
 32. Vogeltje op houtschijf

  Een bijenwas vogeltje op een houtschijfje. Deze bijenwasvorm ruikt heerlijk naar roze lotus. Leuk om op te hangen aan bijvoorbeeld je Memory Tak voor het raam, in de auto, boven je bed, in de toilet, etc. De afmeting van het vogeltje is 3,5cm x 4cm. He

  € 4,95
   Toevoegen
 33. Bijenwas Geuren, drie bloemen- 3 geuren

  De Moeder's Bijenwas Geuren, drie prachtige bijenwas bloemen op handgemarmerd kaartje. Per bloem een aparte geur. Verpakt in cellofaan. Gebruiksaanwijzing op de achterkant. Afmeting: 5 cm x 12 cm.

  € 5,95
 34. De Moeders Bijenwas Geuren, 4 Winter Retreat bijenwasvormen

  Het is genieten met deze heerlijk geurende 100% bijenwas vormpjes om te smelten in een aromalampje. Zo creëer je een warme, intieme geur-sfeer. Alle natuurlijke producten van De Moeder's Geuren zijn ware geniet-producten: deze zijn handgegoten in de geuren Amber, Boslavendel, Kerstgeur en Vanille voor een warm winter retreat. Samen met onze voelgels -geleide meditaties in een potje- bieden ze je een rotsvaste ondersteuning in deze periode van herstel, rust en verinnerlijking. Al onze geniet-producten (of Winter Retreat producten), en meer, zijn te vinden op www.bijenwasgeuren.nl.
  € 6,95
   Toevoegen
 35. Bio-Ron Blijen Bijen Ballen Set

  Als Guerrilla Gardener aan de slag met dit Bio Ron Blije Bijen pakket! Compleet pakket geschikt voor het maken van 9 a 10 bio blije bijen ballen. Het bevat bentotniet klei, bodembokashi, biologische bijen bloemen & kruidenzaden, 2 prachtige kaarten met recept. Maak met dit pakket zelf zaadbommen waar je kale stukken grond een stuk vrolijker mee kunt maken en je helpt de bijen. Gebruik uiteraard biologische zaden, deze zijn qua nectar beter voor de bijen en zijn op een eerlijke manier geteeld Om teleurstelling te voorkomen kies je een plek waar niet gemaaid of geschoffeld wordt, anders hebben de bijen er nog niets aan. Natuurlijk zullen vele andere insecten zoals vlinders dit ook geweldig vinden. Recept zaadbommen Je hebt het volgende nodig voor 9-10 zaadbommen:

  € 9,50
   Toevoegen
 36. Ganesh, een bijenwas beeldje

  Ganesh, een bijenwas beeldje - de god van geluk, vriendschap en rijkdom. Dit beeldje ruikt naar de populaire Ganesh geur. Ganesh rust op een kleine Ganesh Nagchampa geursachet. De afmetingen van dit bijenwasbeeldje zijn: 6cm hoog en 3cm breed.

  € 5,95
   Toevoegen
 37. Bijenwasvorm, Tree of Life

  De Moeder's Bijenwas Geuren, Tree of Life bijenwasvorm op een stuk schors. Verkrijgbaar in de bosgeuren: Boslavendel of Cederhout.

  Verpakt in cellofaan. Gebruiksaanwijzing zit bij het cadeautje. Afmeting: ongeveer 10 cm x 15 cm.

  € 9,95
 38. Bijenwasvorm, maan/zon, samen

  Een prachtige bijenwas vorm van een maan en een zon, "Samen". Ruikt naar de heerlijke geur Roze Lotus.

  Verpakt in cellofaan. Gebruiksaanwijzing zit bij het cadeautje. Diameter: 10,5 cm.

  € 9,95
   Toevoegen
 39. Engelen vleugels in transparant doosje

  De Moeder's Bijenwas Geuren engelenvleugels op een te kiezen gekleurde achtergrond. De vleugels ruiken naar de heerlijke roze lotus geur. Met de tekst van de Dalai Lama: 
  Give the ones you love wings to fly,
  roots to come back 

  € 4,95
 40. 7 wintergeuren

  7 Verschillende wintergeuren voor in een aromalampje: een kerstster, de kerstman, Rudolph, een sneeuwpopje, een krerstkransje, een kerstboom en een cadeautje.

  € 6,95
   Toevoegen
 41. Bijenwas Geuren cadeau, 3 blaadjes en kaneel

  De Moeder's Bijenwas Geuren cadeauverpakking, 3 bijenwas blaadjes en kaneelstokjes in een bakje met siersel. Verpakt in cellofaan, met gebruiksaanwijzing op de onderkant.

  € 4,95
 42. Engel in een ster hanger

  De Moeder's Bijenwas Geuren, een ster met een engeltje erin op een schijfje hout. Afmetingen: De ster heeft een diameter van ongeveer 5 cm. Het schijfje hout kan een andere maat hebben. Het stuk hout op de foto heeft een diameter van 6cm.

  € 4,95
   Toevoegen
 43. Kleine ster met gouddraad

  Een kleine ster aan een gouden draad uit de Memory Tak serie \'Mooie Dromen\'. Deze bijenwasvorm ruikt heerlijk naar roze lotus. Leuk om op te hangen aan bijvoorbeeld je Memory Tak voor het raam, de wieg, in de auto, boven je bed, in de toilet, etc. De

  € 4,95
   Toevoegen
 44. Only an open heart will catch a dream, dromensetje

  Een bijenwas uil (met de geur Cederhout) op een houten schijf, een dromenvanger en de inspirerende tekst" "Only an open heart will catch a dream"

  De diameter van het houten schijfje op de foto is ongeveer 12 cm. De afmeting van de gele

  € 9,95
   Toevoegen
 45. Vleugeltjes op houtschijfje

  Engelenvleugeltjes op een houtschijfje uit de Memory Tak serie \'Elfjes en Engelen\'. Leuk om op te hangen aan bijvoorbeeld je Memory Tak voor het raam, in de auto, boven je bed, in de toilet, etc. Afmeting van de vleugeltjes is ongeveer 5cm<

  € 4,95
   Toevoegen
 46. 2 Harten hangertjes

  De Moeder's Bijenwas Geuren hangers in de vorm van een hartjes met een mooi bloementafereel. De geur van deze hartjes is van onze geurolie: kaneel, dennen en

  € 4,95
   Toevoegen
 47. Engelen vleugels rond

  De Moeder's Bijenwas Geuren engelenvleugels op een ronde handgemarmerd coaster. De vleugels ruiken naar de heerlijke roze lotus geur. Met de tekst van de Dalai Lama: Give the ones you love wings to fly roots to come back an

  € 4,95
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 48 van 226 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5